Artes

referenties

Sint-Niklaas - Station

image
image
image
image
image
  • thumbImage
  • thumbImage
  • thumbImage
  • thumbImage
  • thumbImage
Verbeteren van de toegankelijkheid van de perrons van het Station te Sint-Niklaas : renovatie van de perroninstallaties, luifels, roltrappen, liften, onderdoorgangen en realisatie van een voetgangersbrug. De perrons worden verlengd tot 300 m en opgehoogd tot 75 cm. De bestaande reizigersonderdoorgang krijgt een facelift en onder de spoorwegberm komt een tweede onderdoorgang met roltrappen en doorkijkliften. De nieuwe voetgangersbrug verbindt het perron en de parking in de Siniscoop en moet de veiligheid en het comfort van de treinreizigers verbeteren.

opdrachtgever

N.V. Eurostation

ontwerp

bouwplaats

Parklaan 98, 9100 Sint-Niklaas, BelgiŽ

bedrag

Ä 9.400.000

uitvoering

2010 - 2013

door

  • Artes Roegiers
  • Artes Prefab