Artes

referenties

Station Aarlen

image
image
image
image
image
image
image
image
  • thumbImage
  • thumbImage
  • thumbImage
  • thumbImage
  • thumbImage
  • thumbImage
  • thumbImage
  • thumbImage
Het station van Aarlen, een gebouw daterend uit 1885 en gerealiseerd in kalksteen, is een fantastisch gebouw dat niet meer aangepast was aan de hedendaagse behoeften van 3800 reizigers.

Ons team van Artes TWT heeft een totaalrenovatie uitgevoerd na het slopen van de interne structuren: de chassis, de isolatie alsook de lokettenzaal werd onder handen genomen zodat er meer volume en lichtinval gecreëerd werd. Wij hebben ook een extra toegang gerealiseerd voor mensen met een handicap.

Als laatste creëerden wij ook extra bureelruimte. Zo evolueerde de ruimte op de verdiepingen van 500 naar 1710m2 bureelruimte.

De gevel onderging een gronde reiniging en de dakbedekking is volledig vernieuwd.

Ons team heeft ook de binnenafwerking mogen realiseren: schrijnwerk, meubels, ….

opdrachtgever

SNCB-HOLDING Direction Stations Sud-Est

ontwerp

Client

bouwplaats

Avenue de la gare 32, 6700 Aarlon

bedrag

2.825.186

uitvoering

2013-2015

door

  • Artes TWT